Bucuria Crăciunului a venit mai repede la Școala Gimnazială „Traian” Craiova

👫Expunerea îndelungată a copiilor la tehnologie și petrecerea timpului singuri, izolați, poate afecta dezvoltarea cognitivă sau socio-emoțională a acestora. Explorarea lumii folosind toate simțurile și dezvoltarea motricității sunt unele dintre cele mai importante aspecte ale dezvoltării globale a copiilor, fiind în legătură directă cu dezvoltarea limbajului, gândirii și memoriei.

🌟Prin proiectul “Bucuria Crăciunului”, Manufactura Roxanei și-a propus să dezvolte potențialul creativ, expresivitatea și abilitățile copiilor, să cultive în sufletele lor dragostea ❤️ pentru lucru manual, pentru meșteșugărit, pentru Sărbătoarea Crăciunului, ce ne-au înconjurat întotdeauna și ne-au definit ca popor.

2️⃣0️⃣ de elevi au participat la atelierul de brodare lemn, organizat de Manufactura Roxanei la Scoala Gimnaziala ”Traian” Craiova, județul Dolj, în cadrul căruia broderia a fost prezentată ca artă de decorare a unui material cu ajutorul acului și aței.

❄️În cadrul atelierului au fost realizate decorațiuni de Crăciun, brodate pe tipare din lemn, folosind fire din bumbac, colorate în diverse culori și nuanțe, dând originalitate produselor manufacturate. Având la dispoziție mai multe tipare concepute special pentru a inspira creativitatea, copiii și-au dat frâu liber imaginației, personalizându-le în funcție de propriile lor idei și preferințe, fără limite impuse.

📣Activitățile au fost desfășurate în cadrul proiectului „Bucuria Crăciunului”, finanțat în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de asociația Act for Tomorrow.

StartONG #KauflandRomania #ActforTomorrow #ImplicareaFaceDiferenta #ManufacturaRoxanei #Bijuteriicupovesti #atelierecopii #atelieredecreatie

Lasă un comentariu